Realizace konceptu restaurací Šalanda

2.2.2017-  Otevřena provozovna v Praze v Thámově ulici.

Aprea se podílela na návrhu, inženýringu a vedení realizace restaurací Šalanda pro pivovar Krušovice. Designéři Roman Vrtiška a Vladimír Žák svůj návrh interiéru restaurace založili na několika principech souvisejících přímo s pivovarem.Koncept restaurací Krušovická Šalanda prošel velkou změnou. Celkovou kompozicí se koncept posunul z období první republiky, což najdeme ve čtyřech Krušovických Šalandách v Hradci Králové, Rakovníku, Lounech a Příbrami, do pojetí primárně zaměřeného na vlastní výrobu a čepování krušovického piva se vším všudy od výrobního procesu v pivovaru až po nejrůznější způsoby jeho čepování, pivních rituálů a následné konzumace.

 

 

 

2.12.2015-  Kolaudace Šalanda – Mladá Boleslav.

17.8.2015- Kolaudace Šalanda – Praha, Řepy.

30.7.2014- Kolaudace Šalanda – Praha, Hlavní nádraží.

 

Posted in: Uncategorized